Curs: Prăjituri Fructe Lucrate în Ciocolată

cursuri.bestoryteller.ro/

Când am auzit de Prăjituri Fructe Lucrate în Ciocolată nu știam dacă e vorba de niște prăjituri cu fructe și ciocolată sau de vreun sortiment nou de tort. Dacă și pe tine te-a amețit puțin titlul ca pe mine, trebuie să-ți spun că misterul a fost deslușit și a apărut pe internet un curs dedicat acestei arte culinare.

Prăjituri Fructe Lucrate în Ciocolată se referă la tehnica de a crea fructe din ciocolată. Ai citit bine, poți crea diferite fructe folosind doar ciocolată și alte instrumente de cofetărie. Gustul este același ca în cazul unui tort sau a unei prăjituri obișnuite, dar în loc de forma tradițională avem fructe.

Multe despre această tehnică și despre curs nu prea am cum să spun în articol pentru că ar însemna să dau detalii pe care doar cei care îl cumpără le cunosc. Ideea principală este că se adresează persoanelor pasionate de gătit și oamenilor care doresc să facă un bussines din asta. La ora actuală, pe piață, nu am văzut să existe cursuri asemănătoare la preturi mai mici și pot spune că cele 4 ore de curs își merită banii.

Cursul este realizat de Pană Teodora, autoarea blogului bestoryteller.ro

Ce beneficii aduce acest curs de prăjituri fructe lucrate în ciocolată?

  • peste 4 ore curs video;
  • suport de curs scris cu foarte multe informații;
  • rețete explicate pas cu pas;
  • acces pe viață;
  • curs în limba română;
  • comunitate de suport.

Vezi detalii despre curs și preț!

Lasă un comentariu